• byggservice Trollhättan Vänersborg Uddevalla

Byggservice i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Thorssons Bygg

Från Strömstad till Kungälv

Inom byggservice riktar vi oss främst till företag, men även privatpersoner är varmt välkomna som kunder hos oss. Vårt företag har stor bredd! Thorssons Bygg är proffs på byggnation, totalentreprenad, markarbeten, utbyggnader och renoveringar. Anlita Thorssons Bygg för byggarbeten och byggservice i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Från Strömstad till Kungälv.

Vi är idag 10 medarbetare med snickare, betongarbetare och murare. Alla besitter stora erfarenheter av sina respektive yrkeskunskaper. Med vår byggservice står vi för projektering, projektledning samt byggnation. Varje projekt är unikt så vi anpassar oss efter respektive bygges förutsättningar.

Vad vi gör på Thorssons Bygg:

 • Nybyggnation av villor och stora fastigheter
  Vi bygger ditt hus, från grund till nock! Thorssons Bygg bygger hela ditt hus med våra kompetenta hantverkare och välgenomtänkta lösningar. Vi bygger gärna hus som en totalentreprenad för att göra bygget enklare och smidigare, för både dig och oss.
 • Betongplattor och husgrunder
  Grunden sätter förutsättningarna för hur slutresultatet kommer att bli. Därför gjuter vi betongplattor och husgrunder själva, så att vi vet att resultatet kommer bli bra. Thorssons Bygg utför också markarbetet som krävs till undergrunden.
 • Renoveringar och ROT-arbeten
  Våra vanligaste renoveringsprojekt är kök och badrum men vi renoverar det du önskar. Vi kan renovera på befintlig yta eller bygga ut eller bygga om för att göra större. Vi utför fönsterbyten och takomläggning. Thorssons Bygg renoverar ofta för bostadsrättsföreningar och företag.
 • Snickeriarbete
  Thorssons Bygg bygger upp nya hus och fastigheter från grunden. Vi bygger också om och till hus och fastigheter. Förutom det bygger våra snickare även bodar, altaner, uterum, pooldäck, garage eller vad du eller företaget behöver.

Byggservice i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Anlita Thorssons Bygg

Thorssons Bygg har många samarbetspartners som vi samordnar med när det kommer till el, VVS, plåtslageri och måleriarbeten. Vi utgår från Västra Tunhem utanför Trollhättan men vi utför arbeten i hela Trestad och längs med hela Västkusten, från Strömstad till Kungälv.

Snabbanslutning