• Bygga hus i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla Vi bygger hus i Trestad och på Västkusten, från Strömstad till Kungälv

Bygga hus i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Thorssons Bygg

Vi bygger hus i Trestad och på Västkusten, från Strömstad till Kungälv

Thorssons Bygg har många års erfarenhet av att bygga hus. För vi har byggt hus sedan 1994! För dig ger det en trygghet i att vi vet vad vi gör. Så låt ditt hus bli vårt nästa projekt och anlita Thorssons Bygg när du ska bygga hus i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

För Thorssons Bygg är det så att ett lyckat husbygge kräver både hjärta och hjärna. Hjärna för att det är mycket som ska planeras och byggas ihop. Och hjärta för att bygga ett trivsamt och välfungerande hus till människorna som ska bo där i många år.

Det krävs förstås mycket yrkesskicklighet och duktiga hantverkare också men det ser vi som självklart. Bygger man hus som oss, med högsta kvalitet och hållbarhetstänk från början så kommer det att bli bra. När du anlitar oss på Thorssons Bygg för att bygga hus så får du det som du vill ha det.

Bygga hus är en investering för familjen och livet

Och i den privata ekonomin. Thorssons Bygg bygger gärna ditt hus som en totalentreprenad. Det innebär att vi ansvarar för hela projektet från början till slut. Eller snarare från grund till nock! Det säkerställer att ditt hus kommer att bli klart i tid och utan att det tillkommer stora kostnader som du inte räknat med.

Vid en totalentreprenad får du en projektledare från oss som ordnar med allt ifrån ritningar och beställning av material till samordning av underleverantörer för bl.a el och VVS. Vår projektledare blir också din kontaktperson för att bolla frågor och idéer med. Många år av arbete med att bygga hus har gett oss en klar bild av vad som är värt att satsa lite extra på.

Anlita Thorssons Bygg när du ska bygga hus i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Välkommen att kontakta oss för att dra igång ditt byggprojekt för att bygga hus på Västkusten, från Kungälv till Strömstad

Snabbanslutning