• Nybyggnation Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla. Thorssons bygg bygger i Trestad och utmed hela Västkusten, från Strömstad till Kungälv

Thorssons Bygg utför nybyggnation i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Vi bygger i Trestad och utmed hela Västkusten, från Strömstad till Kungälv

Är det dags att bygga nytt? Då ordnar vi det. Thorssons Bygg utför byggtjänster och nybyggnationer åt både företag och privatpersoner. Vi bygger från grunden och ända upp till taket. Vi bygger allt från mindre garage till stora fastigheter och byggnader. Anlita Thorssons Bygg för din nybyggnation i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.

Vi bygger gärna nytt som en totalentreprenad. Thorssons Bygg blir ofta anlitade för att utföra nybyggnation av lägenheter och industrilokaler. Det är många beslut som ska tas och vi är med dig hela vägen.

Vi utför nybyggnationens olika delar

Vi börjar med markarbetet. Det är viktigt att det går rätt till när man planerar ett nybygge. Grunden måste man göra på rätt djup bland annat. Markarbete är en vetenskap i sig men Thorssons Bygg ordnar med det som behövs av mätning, schaktning och utfyllnad för din undergrund innan vi bygger vidare.

Sedan kommer grunden. Den gjuter vi oftast i betong, efter markens och den blivande konstruktionens förutsättningar. Olika byggnader behöver olika dimensioner på betongplattan. En betongplatta ger bra isolering och med armeringsjärn så blir den hållbar och skapar få problem.

Med hjälp av ritningen planerar vi in vatten och avlopp och tar hänsyn till om det ska kopplas på vattenburen golvvärme. Thorssons Bygg har stor erfarenhet av betongplattor och husgrunder.

När vi kommer till själva byggnaden så bygger vi upp den antingen i betong, mursten eller i trä. Och på toppen bygger vi en tät och stabil takkonstruktion.

Moderna byggnader gör vi så energisnåla och miljömedvetna som det bara går

Idag är det många som väljer att installera solceller på taket och att göra sin nybyggnation så klimatsmart som möjligt på flera sätt.

Med hjälp av nya tekniker för fönster, ventilation, uppvärmning m.m. så blir det stor skillnad. Vi har ett bra kontaktnät med pålitliga underleverantörer.

Välkommen att anlita Thorssons Bygg för nybyggnation i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Välkommen att kontakta oss för frågor om du vill veta mer om vad vi gör inom bygg och nybyggnationer i Trestad och i Västsverige.

Snabbanslutning