• ombyggnad tillbyggnad Trollhättan Vänersborg Uddevalla Thorssons bygg

Ombyggnad & tillbyggnad

Thorssons Bygg bygger om och till

För ombyggnad och tillbyggnad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. På västkusten, från Strömstad till Kungälv.

Har du kommit till ett läge där du behöver bygga om eller till ditt hus? Kontakta Thorssons bygg så ordnar vi det. Det kan handla om att bygga till ett uterum eller bygga om huset för att få plats med ett större kök eller badrum. Eller för att bygga fler rum! Thorssons Bygg utför all slags ombyggnad och tillbyggnad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Från Strömstad till Kungälv.

Vi bygger åt företag, fastighetsägare och privatpersoner i området. Alla våra hantverkare har mångårig erfarenhet och yrkeskompetenser. Vi ordnar med det du önskar. Gäller det en större byggnation kan vi göra den som en totalentreprenad där vi samordnar med hantverkare inom de ytterligare yrkesgrupper som krävs, som t.ex elinstallationer och VVS.

Ombyggnad och tillbyggnad i Trestad

Det ska vara smidigt att bygga om

Beroende på byggets storlek är det olika mycket att tänka på. I vissa fall krävs det markarbete och grundgjutning innan själva bygget kan starta. Thorssons bygg har bred kompetens och ordnar allt från marken och uppåt. Prata med oss om dina idéer, för ingenting är omöjligt! Vi kommer med tips och förslag när du behöver.

Det är vanligare att man köper ett färdigt hus än att man bygger ett nytt.

Och med ett äldre hus är det kanske så att det är något du saknar eller hade velat ha annorlunda. En ombyggnad av ditt hus kan ge dig drömhuset och du kan fortsätta bo kvar i samma hus som du redan bor i.
Med en tillbyggnad på det befintliga huset kan man också slippa sälja det om familjens behov har vuxit sedan huset köptes. Det är bättre att bygga till det för att passa till den nya situationen.

En om- eller tillbyggnad behöver heller inte vara så drastisk. I många fall har vi bara byggt till en större hall, en takkupa eller ett burspråk och det gör att hela huset känns rymligare.

Och en ombyggnad eller tillbyggnad höjer värdet på fastigheten.

Ombyggnad och tillbyggnad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Vi bygger på västkusten, från Strömstad till Kungälv

Inget projekt är för litet och inget är för stort för oss! Och vi levererar alltid ett bra slutresultat. Vi börjar med ett hembesök som gör att vi kan beräkna tidsåtgång och kostnad.

Som privatperson får du inte missa möjligheten till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden för ombyggnad och tillbyggnad på ett äldre hus.

Välkommen att kontakta oss på Thorssons Bygg för att dra igång ditt byggprojekt. För om- och tillbyggnad.
Snabbanslutning