• Renovering i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Thorssons bygg

Renovering i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

När du ska renovera i Trestad och utmed hela Västkusten, från Strömstad till Kungälv.

Alla hus och byggnader kräver lite renovering då och då. Både för att huset ska fortsätta hålla sig friskt och för att få det till att se välskött och fint ut. Låt Thorssons Bygg ge din fastighet lite kärlek och omtanke! Anlita Thorssons Bygg för renovering i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd. Vi renoverar från Strömstad i norr till Kungälv i söder.

Thorssons Bygg är ofta anlitade för att renovera både BRF-objekt, lägenheter, kommersiella byggnader och privata villor. Vi är ett glatt arbetsteam som alla är proffs på det vi gör. Yrkesskickligheten är vårt signum och vi kommer göra allt vi kan för att din renovering ska utföras så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi tar oss an totalrenovering, köksrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering och takrenovering. Eller andra typer av renoveringar!

Thorssons Bygg har lång erfarenhet av bygg och renovering och det blir till din stora fördel. Vi tänker efter före, kan man säga.

Renovering i Trestad och på västkusten.

En renovering behövs inte alltid nödvändigtvis göras på grund av slitage. Ibland önskar man kanske renovera för att få sitt hus lite mer modernt och rätt i tiden. Eller för att man föredrar ett nytt utseende på det. Små skillnader kommer göra så mycket! Trivseln ökar lätt när man får ett fräscht och nyrenoverat hem.

Vi hjälper dig genom hela renoveringsprocessen!

Förutom själva byggnationen i en renovering är det många beslut som ska tas. Vad det ska vara för ytskikt eller material, vart eluttag ska placeras, hur köket ska designas, om rör ska döljas eller byggas in…

Få människor har alla moment i en renovering klara för sig från början så vi går igenom allt tillsammans och gör en plan. Här kommer vikten av vår långa erfarenhet in för vi har alltid bra lösningar och förslag att bjuda på. Vi hjälper dig till ett bra slutresultat.

Anlita Thorssons Bygg när du vill ha renovering i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Hör av dig så kommer vi på ett första möte för att se över projektet. Mötet är helt utan förpliktelser. Efteråt återkopplar vi till dig med en offert där du ser beräknad tidsåtgång och beräknad kostnad för din renovering.

Som privatperson har du möjlighet att göra ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden.

Välkommen att kontakta oss för att dra igång ditt renoveringsprojekt i Trestad eller på Västkusten. Vi renoverar från Kungälv till Strömstad.

Snabbanslutning