• Byggservice, totalentreprenad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Totalentreprenad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Välkommen till Thorssons Bygg för totalentreprenad i Trestad och på Västkusten, från Strömstad till Kungälv

Vi på Thorssons Bygg tar oss gärna an totalentreprenader när du ska ha större projekt utförda. Som att bygga hus! Då sköter vi allt och du får ditt hus inflyttningsklart. Med en totalentreprenad överlåter du all projektering till oss. Vi tar fram ritningar, samordnar med hantverkare och fixar med alla nödvändiga handlingar. Anlita Thorssons Bygg när du ska bygga med totalentreprenad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Fördelen med en totalentreprenad är att du inte behöver ordna med allt själv. Du har istället kontakt med en enda projektledare från oss. Vi utför totalentreprenad för privatpersoner som ska bygga hus, för bostadsrättsföreningar som ska bygga balkonger, eller företag som ska bygga ut etc.

Totalentreprenad i Trestad

Med en totalentreprenad sköter vi hela bygget. Vi köper in byggnadsmaterial, tar emot leveranser och tecknar avtal med samtliga underleverantörer. Du får en kontaktperson som ser till att allt blir gjort och i rätt tid. Du får också ett fast pris på hela entreprenaden för att det ska kännas extra tryggt. Vi skriver kontrakt enligt ABT 06, vilket är allmänna bestämmelser för totalentreprenader. Givetvis kommer du att ha full insyn i byggnadsförloppet under tiden.

Thorssons Bygg har utfört många arbeten i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Vi har stor erfarenhet av hur lång tid alla moment tar, vad som kan gå snett och hur man löser det. Vår projektledare tar helhetsansvaret och ser till att byggnationen blir korrekt utförd och att bygget går i mål på utlovat datum.

Smidigt för både dig och oss, precis som det ska vara. Att bygga hus och byggnader är stora projekt och det är viktigt för alla parter att det fungerar hela vägen.

Totalentreprenad i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Västkusten, från Strömstad till Kungälv

Anlita Thorssons Bygg

Thorssons Bygg utför bygguppdrag med totalentreprenad för företag, offentliga verksamheter, föreningar och privatpersoner i Trestad. Vi bygger oftast i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla men vi jobbar längs hela Västkusten, från Strömstad i norr till Kungälv i söder. Thorssons Bygg har många goda referenser på tidigare utförda projekt.

Välkommen att kontakta oss!

Snabbanslutning