• Byggservice totalentreprenad, Thorssons bygg Trollhättan

Om oss – Thorssons Bygg AB

Vårt byggföretag bygger i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.

Vi bygger i hela Trestad och längs västkusten, från Strömstad i norr till Kungälv i söder.

Thorssons Bygg är ett väletablerat byggföretag. Vi utgår från Västra Tunhem, strax utanför Trollhättan. Det gör att vi har mycket nära till alla kunder inom Trestad.

Verksamheten och företaget Thorssons Bygg startade redan 1994. 10 år senare, 2004 togs det över av Magnus Röing som har varit ägare sedan dess.

Idag är vi 10 st medarbetare som blivit ett välsvetsat arbetsteam. All vår personal har de utbildningar som krävs och därutöver har alla en lång och gedigen erfarenhet av bygg, snickeri och byggnadshantverk.

Vi utför allt inom byggnation och byggservice. Från betongplattor och husgrunder till nybyggnation av villor. Och även renovering av både större och mindre projekt.

Våra kunder är mestadels företagskunder men vi utför även byggtjänster till privatpersoner.

Thorssons Bygg är medlemmar i Svenskt Näringsliv

Det innebär att vi är företagsamhetens röst i Sverige. Som medlem i Svenskt Näringsliv bidrar vi till att påverka, samverka och att sprida kunskap och information om svenskt företagande.

Näringslivet är motorn i Sveriges ekonomi. Och ett framgångsrikt näringsliv hjälper oss alla på något sätt. Om det inte är genom direkt försörjning så är det genom att köpa varor och tjänster.

Svenskt Näringsliv är avgörande för det samhälle vi vill bygga för framtidens Sverige.

Snabbanslutning